Namai
Japoniški peiliai „Kai“ - iš samurajų kardų kaldinimo tradicijų

„Kai“ – japoniškas prekės ženklas. Mada, gyvenimo būdas, žiniasklaidos pasaulis – Japonija žinoma visame pasaulyje kaip modernumą ir tradicijas puikiai suderinanti valstybė lenkianti laiką. Kad ir kas bus sukurta, Tokijuje tą jau rasite. Japoniški produktai labai populiarūs pasaulyje. Tolimųjų Rytų harmonijos, minimalizmo ir funkcionalumo mišinys sujungtas su laiko patikrinta kokybe lemia magišką daugelio produktų populiarumo formulę.

Skaityti daugiau
Japoniškų peilių tipai, jų priežiūra ir galandimas

Susipažinkite, kokie egzistuoja japoniškų peilių tipai ir kokia jų paskirtis. 

Skaityti daugiau
Plaunantis dulkių siurblys Zyle Kaiser – siekiantiems komforto ir efektyvios namų ruošos

Ideali švara gali būti užtikrinama tik tuomet, kai bus atliktas sausas bei šlapias grindų valymas. Tačiau visa tai reikalauja labai daug laiko. Ar galimi išmanūs sprendimai ir nedaug laiko reikalaujanti namų ruoša? 

Skaityti daugiau
Tritanas – saugiausias plastikas sąlyčiui su maistu

Tritano plastiko be BPA saugumas ir ilgaamžiškumas yra įrodytas moksliniais tyrimais. Todėl jis ypač tinkamas plastiko gertuvėms, indeliams maisto laikymui ir kt. gaminti. Skaitydami toliau susipažinsite su tritano plastiko nauda ir gerosiomis savybėmis.

Skaityti daugiau
Pavasarinis namų valymas

Pavasarį namus tvarkome iš esmės. Jeigu klausytume protingų žmonių patarimų ir generalinę tvarką darytume kas tris mėnesius, pavasarį dulkių nebūtų tiek daug. 

Skaityti daugiau
© Visos teisės saugomos UAB "Krinona" 2024.